OM MIG/HVAD LAVER JEG NU


Hej  

Mit navn er Pernille Kim Vørs, og jeg er forfatter indenfor dark romance/lovelitteratur genren.

Jeg er født i 1973, har 2 voksne børn som for længst er fløjet fra reden. Jeg er gift med Carsten, og vi bor lidt uden for Skibby.

 

I slutningen af 2020 sagde jeg mit "almindelige" job op og tog springet som fuldtidsforfatter. Jeg gjorde det for at give mig selv mere tid, men jeg har fået mindre, for nu går det virkelig stærkt med at skrive bøger.

 

Forfatterlivet er alt, hvad jeg har drømt om, og jeg er dybt taknemmelig for, at så mange kan lide mine bøger og støtter op om mig.

Tusinde tak til alle jer, der støtter mig

                                                                                                                              

Hvad laver jeg så nu?

  • D. 26/3/2021: Udkom "Bliv hos mig - 4 og sidste bog i Grænseløs serien

  • 1. juni udkom "Aldrig uden" nr. 3. bog i Feisty ladies
  • I august udkomr 1. bog i serien "Brændemærket for evigt, som er en serie om brandmænd og deres udkårne.
  • Lige nu skriver jeg på 5. bog i "Feisty ladies" serien
  • Ved siden af knokler Saga Egmont med at oversætte de 3 første bøger i "Feisty ladies" serien og de 3 første bøger i "Brændemærket for evigt" serien. Og de er kommet så langt. Jeg glæder mig til at fortælle mere om det senere på året. De udkommer nemlig også på engelsk, tysk, svensk, hollandsk og finsk. (Det er hamrende stort, og jeg kan slet ikke få armene ned.)

På dette link kan du se nogle af mine videoer inkl. den fra mit aller første og meget nervepirrende live streaming som er fra d. 1/6

2021. https://www.youtube.com/watch?v=8HKMOPo-3Sk

 

Signing off for denne gang ...

Er der noget som du har lyst til at vide om mig, så skriv og jeg vil se om det er noget jeg kan svare på og lægge op her ☺️